Om Relacom

Relacom är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur.

Vi ansluter framtiden

Relacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät samt lågspänningsnät. Vi arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. Och vi ansluter många olika typer av utrustning och givare till omvärlden. Vi har också en unik förmåga att integrera alla dessa kompetenser i olika skräddarsydda lösningar. Kort och gott: vi ansluter framtiden.

Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter. Våra ledord är Reliable and Competent.

Förutom i Sverige finns vi i Finland och Norge. Totalt har Relacom ungefär 2 000 medarbetare vid 250 verksamhetsställen. Relacom AB (Sverige) är en del av Relacom-koncernen som ägs av Nordea och DNB.

Mission och vision

Relacoms mission

Felfri funktion och kommersiellt värde i våra kunders nätverk.

Relacoms vision

Förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.

Ledning

Anders Segert
Vd
Ola Englund
Försäljning och marknad
Patrik Andersson
Ekonomichef
Patrik Östling
Teknikområde Kommunikation
Mats Giss
Teknikområde Energi
Andreas Niklasson
Teknikområde IT
John Bridger
IT-chef
Magnus Rickman
Inköp och HR

Relacoms hållbarhetsarbete

Alla som har en relation till Relacom ska känna sig trygga med att vi levererar tjänster med bästa service, kompetens och säkerhet, samtidigt som vi tar ansvar för den miljö och det samhälle vi verkar i. Genom en långsiktig hållning och respekt för vår omvärld vill vi skapa en attraktiv och säker arbetsplats, minska vår miljöbelastning och hjälpa våra kunder att nå sina hållbarhetsmål.

Vill du ansluta framtiden?

Är du intresserad av att ansluta framtiden med nya mobila nät, revolutionerande elnät och höghastighetsbredband? I så fall kan Relacom vara rätt ställe för just dig.

För att fortsätta utvecklas behöver vi talangfulla serviceinriktade människor som gillar att arbeta utanför gränserna och samarbeta med varandra.

Lediga jobb